Cartell de ForoInvest

Les 15 startups que participaran en l’estand de l’Ajuntament de València en Forinvest 2024

20 de febrer de 2024
CATEGORIA:
Emprenedoria
COMPARTEIX:
TW - FB
  • RESOLUCIÓ de les startups que formaran part de l’estand de l’Ajuntament, a través de Las Naves, en Forinvest 2024
  • Las Naves ha seleccionat 15 startups per a formar part de l’estand de l’ecosistema emprenedor valencià, els dies 6 i 7 de març de 2024 en la fira Forinvest en el recinte de Fira València.

Forinvest és una fira de referència nacional, que compta amb més de 15 anys difonent la cultura financera, ofereix el major espai de networking financer–empresarial del país, i permet el debat sobre temes clau generant grans oportunitats de negoci, Un esdeveniment en el qual els millors experts reflexionaran sobre el present i futur del sector.

Amb la finalitat de donar visibilitat a l’ecosistema d’emprenedoria tecnològica i innovadora valencià, aquestes startups seleccionades, comptaran amb un espai propi d’exposició oferint-los així la possibilitat d’establir relacions comercials i networking en el context de l’esdeveniment.

Sent publicada la convocatòria en la web de Las Naves des del passat 5 de febrer de 2024 amb els següents requisits:

Requisits per a presentar-se a la convocatòria:

  • Tindre domicili fiscal i/o social en el terme municipal de València o acreditar haver participat en algun programa d’emprenedoria innovadora i/o tecnològic d’incubació o acceleració, públic o privat, de la ciutat de València.
  • Han d’estar les empreses i/o professionals plenament constituïts amb anterioritat a la presentació de la sol·licitud.
  • Tindre els seus propis productes actius en el mercat o en una fase molt avançada per a poder exhibir-se en l’estand.

Havien d’emplenar el formulari de sol·licitud habilitat a aquest efecte fins al passat 15 de febrer de 2024 i presentar la informació requerida a través de la següent adreça de correu: emprendimiento@lasnaves.com.

Especificant les següents dades:

  • Certificat de situació censal, model 036 o 037, etc per a justificar domicili i data d’alta de l’activitat.
  • Carta de compromís, signada per un representant de l’entitat, on accepta la participació en l’esdeveniment en els següents termes:
  • Disponibilitat de romandre en la fira els dies de realització de l’esdeveniment durant l’obertura del recinte al públic.

Facilitar els recursos necessaris per al desplaçament, allotjament i manutenció de les persones de l’entitat que es desplacen a l’esdeveniment.

Criteris de selecció:

La selecció de les empreses i professionals per a tindre un estand en Forinvest 2024, s’ha dut a terme per part del personal tècnic d’Emprenedoria de Las Naves, atés que complira tots els requisits sol·licitats.

Dotació:

Cada startup seleccionada comptarà amb:

  • Un espai d’exposició d’uns 5m2 aproximadament.
  • Moqueta, il·luminació i mobiliari: 1 taula i 2 cadires.
  • Possibilitat de participació en el Innovation & Tech Fòrum, amb el pitch del seu startup.
  • Possibilitat d’aparéixer en la plataforma digital de l’esdeveniment, mitjançant un vídeo sobre el seu projecte, que hauran d’enviar prèviament a l’organització de Forinvest.

Possibilitat de participació en el programa de “innovació oberta” amb corporates.

Les startups seleccionades hauran de portar el seu propi roll up corporatiu o distintiu de marca similar, per a obtindre major visibilitat dins de l’estand.

En el següent enllaç pots consultar tota la informació referent a l’esdeveniment.

Resultat:
D’acord amb les indicacions a dalt detallades i complint amb els requisits exigits per a obtindre l’espai expositiu en Forinvest, les startups seleccionades són les següents:

1. Baukunst Arquitectura i Patrimoni Virtual
2. Bunji Travel
3. Domoblock
4. Dygma
5. Editorial Aula
6. Fennech
7. In Reset
8. Llac Becu
9. MasLeads Tecnologies
10. Miivo Mobility
11. Tweenvest
12. Umibots
13. Venturest
14. Verázial Labs
15. Your Friend Llaure Boring

Contra la present proposta, com a acte de tràmit, no cap cap recurs, de conformitat amb el que s’estableix en l’article 112.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre.

COMPARTEIX:
TW - FB